Βρούβα Μαρία

Η Μαρία Βρούβα είναι ψυχίατρος-ψυχοθεραπεύτρια. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στην Ψυχιατρική στην Α’ Πανεπιστημιακή κλινική στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου και απέκτησε εκτενή εμπειρία στην αντιμετώπιση μεγάλου εύρους ψυχικών διαταραχών.

Έχει μετεκπαιδευτεί (για 2 έτη) στις διαταραχές πρόσληψης τροφής (ψυχογενής ανορεξία-ψυχογενής βουλιμία). Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία (για 2 έτη) στο πλαίσιο του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ (Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής) και επίσης έχει παρακολουθήσει διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ομαδική Ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία.

Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πολλά ψυχιατρικά συνέδρια όπως και επιστημονικά σεμινάρια τόσο στον τομέα της ψυχοφαρμακολογίας όσο και της ψυχοθεραπείας (ψυχαναλυτικής, συστημικής και γνωσιακής κατεύθυνσης) καθώς και σε πολλές ημερίδες. Έχει εργαστεί ως γιατρός σε κλινικές που φιλοξενούν άτομα με χρόνια ψυχική νόσο. Στην παρούσα φάση εργάζεται ιδιωτικά και είναι επιστημονικά υπεύθυνη στο Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης μακροχρόνια ανέργων της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

 

image
Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Μακροχρόνια Ανέργων
Τηλ: 210 8224674, 210 5989340

Ζήτησε Υποστήριξη!

Η ανεργία μας αφορά όλους.

Μην την αντιμετωπίζεις μόνος.

Οι Υπηρεσίες μας