Πινιώτη Γιώτα

Η Παναγιώτα Πινιώτη είναι ψυχίατρος – ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύθηκε ως ψυχίατρος στην Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην ομαδική αναλυτική ψυχοθεραπεία, στη H.O.P.E in G.A.

Έχει συντονίσει ομάδες αυτογνωσίας στο ΚΨΥ Βύρωνα – Καισαριανής καθώς και ομάδες προσωπικού. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχοθεραπευτικής κατεύθυνσης [Ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία, Γνωσιακή – Συμπεριφορική θεραπεία]. Ασχολείται με την αντιμετώπιση μειζόνων και ελασσόνων διαταραχών ψυχικής υγείας, τόσο με φαρμακευτική όσο και με ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.

Στην παρούσα φάση εργάζεται ιδιωτικά, υποστηρίζει ψυχιατρικά ανέργους στο Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Ανέργων, αναλαμβάνει τις ψυχιατρικές εκτιμήσεις σε άτομα με κινητικά και λειτουργικά ελλείμματα σε μονάδα αποκατάστασης στην Αθήνα, είναι επιστημονική υπεύθυνη στην Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α καθώς και επιστημονικός συνεργάτης της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Διασυνδετικής Ψυχιατρικής - Αιγινήτειο Νοσοκομείο).

image
Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Μακροχρόνια Ανέργων
Τηλ: 210 8224674, 210 5989340

Ζήτησε Υποστήριξη!

Η ανεργία μας αφορά όλους.

Μην την αντιμετωπίζεις μόνος.

Οι Υπηρεσίες μας