ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Το Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Ανέργων απετέλεσε πρωτοβουλία της ΠΕΨΑΕΕ (Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και Επαγγελματική Επανένταξη) για την υποστήριξη των ανέργων συμπολιτών μας ώστε να ενταχθούν ομαλά στην αγορά εργασίας. Υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ενταγμένης Πράξης  «Πιλοτικό σχέδιο ψυχοκοινωνικής παρέμβασης για την υποστήριξη των μακροχρόνια ανέργων» (κωδικός MIS 376783) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΣΠΑ).

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 συμπληρώθηκαν 24 μήνες λειτουργίας του Κέντρου όπως προέβλεπε η  Απόφαση Ένταξη. Το Κέντρο προσέφερε  δωρεάν υπηρεσίες ψυχιατρικής εκτίμησης, ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης και επαγγελματικής συμβουλευτικής σε πάνω από 1200 άνεργους συμπολίτες μας.

Η επιτυχημένη πιλοτική λειτουργία του Κέντρου ώθησε τη Διοίκηση της ΠΕΨΑΕΕ να κάνει πολλές προσπάθειες για την εύρεση χρηματοδότησης και τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου, οι οποίες, όμως, ως τώρα δεν έχουν ευοδωθεί. Σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει και επηρεάζει έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων και των οικογενειών τους θα εξακολουθήσουν να καταβάλλονται προσπάθειες από τη Διοίκηση της ΠΕΨΑΕΕ ώστε να συνεχιστεί η υποστήριξη των ανέργων.

                                                                      Ο Πρόεδρος του ΔΣ

                                                                   Μενέλαος Θεοδωρουλάκης

image
image
Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Μακροχρόνια Ανέργων
Τηλ: 210 8224674, 210 5989340

Ζήτησε Υποστήριξη!

Η ανεργία μας αφορά όλους.

Μην την αντιμετωπίζεις μόνος.

Οι Υπηρεσίες μας