ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Το Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Ανέργων απετέλεσε πρωτοβουλία της ΠΕΨΑΕΕ (Πανελλαδική Ένωση για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και Επαγγελματική Επανένταξη) για την υποστήριξη των ανέργων συμπολιτών μας ώστε να ενταχθούν ομαλά στην αγορά εργασίας. Υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ενταγμένης Πράξης  «Πιλοτικό σχέδιο ψυχοκοινωνικής παρέμβασης για την υποστήριξη των μακροχρόνια ανέργων» (κωδικός MIS 376783) του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΕΣΠΑ).

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 συμπληρώθηκαν 24 μήνες λειτουργίας του Κέντρου όπως προέβλεπε η  Απόφαση Ένταξη. Το Κέντρο προσέφερε  δωρεάν υπηρεσίες ψυχιατρικής εκτίμησης, ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης και επαγγελματικής συμβουλευτικής σε πάνω από 1200 άνεργους συμπολίτες μας.

Η επιτυχημένη πιλοτική λειτουργία του Κέντρου ώθησε τη Διοίκηση της ΠΕΨΑΕΕ να κάνει πολλές προσπάθειες για την εύρεση χρηματοδότησης και τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου, οι οποίες, όμως, ως τώρα δεν έχουν ευοδωθεί. Σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει και επηρεάζει έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων και των οικογενειών τους θα εξακολουθήσουν να καταβάλλονται προσπάθειες από τη Διοίκηση της ΠΕΨΑΕΕ ώστε να συνεχιστεί η υποστήριξη των ανέργων.

                                                                      Ο Πρόεδρος του ΔΣ

                                                                   Μενέλαος Θεοδωρουλάκης

Απολογιστική Ημερίδα του Κέντρου Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Μακροχρόνια Ανέργων

Το Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Μακροχρόνια Ανέργων διοργανώνει απολογιστική ημημερίδα την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου  στο Ελληνικό Μολύβι Γ. Βρανά (Ιερά Οδός 154 & Νάξου, στάση Μετρό Ελαιώνας). 

Ωρες 09:30-14:00

Πληροφορίες : 2108224674

 

 

Αφίσα Ημερίδας

 

Ημερίδα 18 Ιουνίου 2015

Το Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Ανέργων «ΜΕΝΩ ΕΝΕΡΓΟΣ» της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.), οργανώνει Ημερίδα στις 18 Ιουνίου 2015 με θέμα

"Αντιμέτωποι με την Ανεργία και τη Φτώχεια: Τι μπορεί να γίνει στην πράξη - Δομές και Υποστηρικτικοί Μηχανισμοί"

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο 'Αντώνης Τρίτσης" του ΟΠΑΝΔΑ (Πνευματικό Κέντρο) Ακαδημίας 50, Αθήνα και ώρα 09:30-16:15

Η Ημερίδα έχει ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τις διαθέσιμες υποστηρικτικές υπηρεσίες όλων των ειδών και ως εκ τούτου θα συμμετάσχει σε αυτή ένα πλήθος φορέων (υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστημονικά σωματεία, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, οργανώσεις εθελοντών κλπ) που θα ενημερώνουν για τις δράσεις τους και τις διαθέσιμες υπηρεσίες μέσα από ομιλίες και διάθεση ενημερωτικού υλικού.

Πρόκειται να φιλοξενήσει:
Προσκεκλημένες ομιλίες
Σεμινάριο για τεχνικές αναζήτησης εργασίας
Ειδικό εργαστήριο για ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτοπαρουσίασης
Ειδικά stands για παροχή πληροφοριακού υλικού για δωρεάν υπηρεσίες που παρέχονται σε συμπολίτες μας που βιώνουν την ανεργία.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο 210 8224674

Αφίσα

Πρόγραμμα Ημερίδας (σελ.1)

Πρόγραμμα Ημερίδας (σελ.2)

Πρόσκληση

 

Ο ΟΑΣΑ αγκαλιάζει μεγάλη προθυμία την καμπάνια ευαισθητοποίησης του Κέντρου μας

Ο ΟΑΣΑ αγκάλιασε με μεγαλη προθυμία την καμπάνια ευαισθητοποιησης του Κέντρου μας και τον ευχαριστούμε θερμά. Η προσπάθεια ευαισθητοποιησης συνεχίζεται.!!!!

20150520 103250

image
image
Κέντρο Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης Μακροχρόνια Ανέργων
Τηλ: 210 8224674, 210 5989340

Ζήτησε Υποστήριξη!

Η ανεργία μας αφορά όλους.

Μην την αντιμετωπίζεις μόνος.

Οι Υπηρεσίες μας